Wij bieden u 10 jaar garantie!

Kitbedrijf in Tilburg

Vraag een offerte aan!

N *

P *

T

E *

S *

M

O


W. van der Welle kitbedrijf verzorgt ook kitwerkzaamheden in Tilburg. Omdat ons bedrijf in de directe omgeving van Tilburg is gelegen, kunnen wij onze werkzaamheden tegen zeer scherpe prijzen leveren. Wij leveren alleen topkwaliteit, en garanderen u de perfecte afdichting die over 10 jaar ook nog goed is!

Kitbedrijf W. van der Welle al meer dan 10 jaar uw betrouwbare afdichtingsspecialist. Door onze jarenlange ervaring en behaalde Vca-certificering, zijn wij in staat om u hoogwaardige kwaliteit te leveren. Wij werken door heel Zuid-Holland, Zeeland en Brabant en bieden onze diensten aan voor zowel de zakelijke als particuliere sector.

Bent u op zoek naar afdichtingen die over 10 jaar ook nog mooi en dicht zijn? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Wij kitten ook in Middelharnis, Hellevoetsluis, Brielle, Abbenbroek, Oostvoorne, Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Burgh-Haamstede, Renesse, Brouwershaven, Bruinisse, Goes, Middelburg, Vlissingen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tilburg, Breda, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Zoetermeer, Gouda, Scheveningen, Delft, Nootdorp, Schiedam, Rozenburg, Maassluis, Ridderkerk, Zwijndrecht, Fijnaart, Etten-Leur, Heinkenszand, Gorinchem, Naaldwijk, Zuidland, Barendrecht, en Numansdorp!


Leveranciers:

VCA gecertificeerd