Hoogwaardige kwaliteit
voor bedrijven en particulieren

Kitbedrijf in Etten-Leur

Vraag een offerte aan!

N *

P *

T

E *

S *

M

O


W. van der Welle kitbedrijf verzorgt ook kitwerkzaamheden in Etten-Leur. Omdat ons bedrijf in de directe omgeving van Etten-Leur is gelegen, kunnen wij onze werkzaamheden tegen zeer scherpe prijzen leveren. Wij leveren alleen topkwaliteit, en garanderen u de perfecte afdichting die over 10 jaar ook nog goed is!

Kitbedrijf W. van der Welle al meer dan 10 jaar uw betrouwbare afdichtingsspecialist. Door onze jarenlange ervaring en behaalde Vca-certificering, zijn wij in staat om u hoogwaardige kwaliteit te leveren. Wij werken door heel Zuid-Holland, Zeeland en Brabant en bieden onze diensten aan voor zowel de zakelijke als particuliere sector.

Bent u op zoek naar afdichtingen die over 10 jaar ook nog mooi en dicht zijn? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Wij kitten ook in Middelharnis, Hellevoetsluis, Brielle, Abbenbroek, Oostvoorne, Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Burgh-Haamstede, Renesse, Brouwershaven, Bruinisse, Goes, Middelburg, Vlissingen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tilburg, Breda, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Zoetermeer, Gouda, Scheveningen, Delft, Nootdorp, Schiedam, Rozenburg, Maassluis, Ridderkerk, Zwijndrecht, Fijnaart, Etten-Leur, Heinkenszand, Gorinchem, Naaldwijk, Zuidland, Barendrecht, en Numansdorp!


Leveranciers:

VCA gecertificeerd