Wij bieden u kitvoegen
die over 10 jaar ook nog mooi zijn!

Leveranciers

Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met topproducten. Deze producten worden aan ons geleverd door gespecialiseerde bedrijven die elk hun eigen expertise hebben. Wilt u meer informatie daarover neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Kitbedrijf W. van der Welle - Hercuseal

Hercuseal B.V. is gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogwaardige afdichtingsmaterialen. Een breed scala aan producten verlaat dagelijks na uitgebreide controle onze fabriek. Voor alle bouw- en constructietoepassingen is een geschikt product in ons assortiment voorhanden. Tevens behoren producten voor de industriële sector, milieu-en DHZ-standaard tot ons assortiment.

Kitbedrijf W. van der Welle - Sika

Sika ontwikkelt oplossingen die de toekomstgerichte bouw uitstekende kwaliteit bieden, die klantprocessen optimaliseren en kosten verlagen. Met innovatieve producten geven wij vorm aan de toekomst. Dankzij levering van producten en diensten van gegarandeerde kwaliteit overal ter wereld kan Sika niet alleen bovengemiddeld groeien in moeilijke markten, maar ook doelgericht doordringen in nieuwe markten. De bouwdivisie van Sika bedient betonproducenten, aannemers en de distributie.

ottochemie w. van der welle kitbedrijf

De firma Hermann Otto GmbH werd opgericht in 1881 in Berlijn als fabriek voor het vervaardigen van stopverf. Gedurende de afgelopen 130 jaar heeft het bedrijf zich tot een specialist voor afdichtingkitten en lijmen met buitengewoon hoog aanzien bij zowel bouw als ook industrie ontwikkeld.
Met haar producten, waarvan de meeste tot de beste in hun soort behoren is Otto niet alleen marktleider, maar wordt vanwege kwaliteit en prestatievermogen op vele gebieden ook als drijvende kracht achter innovaties beschouwd.

Kitbedrijf W. van der Welle - Saba kitten

SABA is een producent van afdichtings- en verlijmingsproducten voor de professionele gebruiker. SABA-producten worden wereldwijd toegepast in nieuwbouw, onderhoud & renovatie, milieu & infra, transport en marine. Onze producten zorgen voor een sterke technische verbinding, maar ook de menselijke verbinding met onze relaties is voor SABA van essentieel belang. Ons doel is om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het verlagen van (productie)kosten en het creëren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Leveranciers:

VCA gecertificeerd